Vall d’Hebron és el 5è millor hospital públic de l'Estat i té el millor Servei d'Oncologia Mèdica, Neurologia i Angiologia i Cirurgia Vascular segons el Monitor de Reputació Sanitària

El Servei de Pediatria és el millor de Catalunya i el segon de l'Estat. El Monitor de Reputació Sanitària és un estudi que publica cada any Merco (Monitor Empresarial de Reputació Corporativa).

19/10/2022

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron és el 5è millor hospital públic de l’Estat segons el Monitor de Reputació Sanitària 2022 de Merco (Monitor Empresarial de Reputació Corporativa). Es tracta del mateix resultat que va obtenir a l’edició de l’any passat. Segons el rànquing, a més, els serveis d’Oncologia Mèdica, Neurologia i Angiologia i Cirurgia Vascular de l’Hospital són els millors a nivell estatal.

El rànquing també destaca sis serveis en segona posició a l’Estat (Cirurgia General i Digestiva, Farmàcia, Medicina Intensiva, Pediatria,Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica i Oncologia Radioteràpica) i dos en tercera posició (Anestesiologia i Reanimació i Cardiologia). Entre els cinc millors de la seva especialitat en trobem 10 (Al·lergologia, Cirurgia Oral i Maxil·lofacial, Hematologia, Medicina Interna, Nefrologia, Pneumologia, Obstetrícia i Ginecologia, Oftalmologia, Otorinolaringologia i Psiquiatria). Finalment, entre els 10 millors serveis de la seva especialitat es troben Aparell Digestiu, Dermatologia, Radiodiagnòstic, Reumatologia i Urologia.

L'Hospital Universitari La Paz encapçala el rànquing dels hospitals públics amb més reputació estatal, seguit de l'Hospital Clínic i Provincial de Barcelona, l'Hospital General Universitari Gregorio Marañón i l’Hospital Universitari 12 de Octubre. L'Hospital Universitari Vall d'Hebron manté la posició que ocupava l'any passat al cinquè lloc de la classificació.

El Monitor de Reputació Sanitària (MRS) de Merco és l'únic estudi independent que analitza la reputació del sistema sanitari espanyol. Per fer l'estudi, es fa servir una metodologia que combina la percepció del públic amb la realitat del sector. Es tracta de la vuitena edició d'aquest estudi, que avalua la reputació sanitària en diferents categories: Serveis Hospitalaris, Hospitals, Laboratoris Farmacèutics, Empreses de Tecnologia, Empreses de Dispositius Biomèdics, Asseguradores de Salut, Centres de Salut i Fabricants de Productes Sanitaris. Per a realitzar l’estudi, Merco compta amb el suport d'un consell assessor format per representants del Consell General de Metges i del Consell General d'Infermeria, associacions de pacients, periodistes i comunicadors sanitaris, així com persones de reconegut prestigi i trajectòria en la sanitat espanyola.

Els serveis d’Oncologia Mèdica i de Neurologia de l’Hospital són els millors a nivell estatal

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Activitats relacionades

V Congrés d'Experiència de Pacient

22.02.2024 - 08:45
Públic general
Més informació

Formació continuada en Nefrologia Pediàtrica - XXI curs d'avenços en Nefrologia Pediàtrica

22.02.2024 - 09:00
Dirigit a nefròlegs pediàtrics, pediatres, nefròlegs i metges residents en formació
Més informació

Vall d'Hebron Talks 'Investigació bàsica en relació amb la cura del VIH'

Activitat Online
22.02.2024 - 15:00
Més informació

Synthrocytes: Synthetic erythrocytes to substitute animal red blood cells in hemagglutination assays for global influenza surveillance

22.02.2024 - 11:00
Més informació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.