Vall d’Hebron és el 5è millor hospital públic de l'Estat i té el millor Servei d'Oncologia Mèdica, Neurologia i Angiologia i Cirurgia Vascular segons el Monitor de Reputació Sanitària

El Servei de Pediatria és el millor de Catalunya i el segon de l'Estat. El Monitor de Reputació Sanitària és un estudi que publica cada any Merco (Monitor Empresarial de Reputació Corporativa).

19/10/2022

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron és el 5è millor hospital públic de l’Estat segons el Monitor de Reputació Sanitària 2022 de Merco (Monitor Empresarial de Reputació Corporativa). Es tracta del mateix resultat que va obtenir a l’edició de l’any passat. Segons el rànquing, a més, els serveis d’Oncologia Mèdica, Neurologia i Angiologia i Cirurgia Vascular de l’Hospital són els millors a nivell estatal.

El rànquing també destaca sis serveis en segona posició a l’Estat (Cirurgia General i Digestiva, Farmàcia, Medicina Intensiva, Pediatria,Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica i Oncologia Radioteràpica) i dos en tercera posició (Anestesiologia i Reanimació i Cardiologia). Entre els cinc millors de la seva especialitat en trobem 10 (Al·lergologia, Cirurgia Oral i Maxil·lofacial, Hematologia, Medicina Interna, Nefrologia, Pneumologia, Obstetrícia i Ginecologia, Oftalmologia, Otorinolaringologia i Psiquiatria). Finalment, entre els 10 millors serveis de la seva especialitat es troben Aparell Digestiu, Dermatologia, Radiodiagnòstic, Reumatologia i Urologia.

L'Hospital Universitari La Paz encapçala el rànquing dels hospitals públics amb més reputació estatal, seguit de l'Hospital Clínic i Provincial de Barcelona, l'Hospital General Universitari Gregorio Marañón i l’Hospital Universitari 12 de Octubre. L'Hospital Universitari Vall d'Hebron manté la posició que ocupava l'any passat al cinquè lloc de la classificació.

El Monitor de Reputació Sanitària (MRS) de Merco és l'únic estudi independent que analitza la reputació del sistema sanitari espanyol. Per fer l'estudi, es fa servir una metodologia que combina la percepció del públic amb la realitat del sector. Es tracta de la vuitena edició d'aquest estudi, que avalua la reputació sanitària en diferents categories: Serveis Hospitalaris, Hospitals, Laboratoris Farmacèutics, Empreses de Tecnologia, Empreses de Dispositius Biomèdics, Asseguradores de Salut, Centres de Salut i Fabricants de Productes Sanitaris. Per a realitzar l’estudi, Merco compta amb el suport d'un consell assessor format per representants del Consell General de Metges i del Consell General d'Infermeria, associacions de pacients, periodistes i comunicadors sanitaris, així com persones de reconegut prestigi i trajectòria en la sanitat espanyola.

Els serveis d’Oncologia Mèdica i de Neurologia de l’Hospital són els millors a nivell estatal

Share it:

Notícies relacionades

Related activities

IV Split Liver Transplantation Course: Theoretical and Practical Aspects

03/06/2024 - 09:00
More information

Actualización en el diagnóstico y tratamiento de las enfermedades digestivas

03/07/2024 - 09:00
More information

Preceptorship Hiperoxal·luria primària

Hospital Vall d’Hebron. Edifici General (entrada principal) Planta Baixa Sala 6 de Subdirecció. Pg Vall d'Hebron 119-129. Barcelona
03/14/2024 - 09:00
More information

V360 Simulación en Cirugía Vascular versión 3.0

03/27/2024 - 17:00
Especialistas de Angiología y Cirugía Vascular y residentes en formación con el siguiente perfil: • Médicos en formación en Angiología y Cirugía Vascular de 5º año • Especialista de Angiología y Cirugía Vascular de menos de 10 años de experiencia
More information

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.