L’equip de Farmàcia de l’Hospital Infantil envia missatges sorpresa a dins de la medicació als pacients pediàtrics confinats a casa

Des que es va posar en marxa la iniciativa, més de 400 nens i nenes d’arreu de Catalunya ja han rebut el seu paquet amb la medicació i el missatge sorpresa.

14/04/2020

El Servei de Farmàcia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron és l’encarregat de dispensar als pacients que no estan ingressats a l’Hospital la medicació que és d’ús hospitalari. Durant aquesta temporada de confinament, però, el Servei no l’entrega presencialment sinó que l’envia a domicili.

Tal i com explica Maria Josep Cabañas, farmacèutica del Servei de Farmàcia de l’Hospital Infantil i Hospital de la Dona, “els residents del nostre Servei van tenir la idea de millorar la humanització de l’atenció domiciliària farmacèutica introduint als paquets de medicació missatges d’ànim, passatemps i dibuixos per als pacients pediàtrics.” Alguns d’aquests pacients són immunodeprimits i, per tant, necessiten respectar escrupolosament el confinament.

Els missatges amagats a la caixa de medicació porten els mateixos dibuixos que els que il·lustren les parets de l’Hospital Infantil, acompanyats de frases com ara “Vols formar part de l’equip dels valents? Si tu et quedes a casa, guanyarem!”, o “Aquests dies ho estàs fent molt bé! Si ens quedem a casa ho aconseguirem”. També incorporen passatemps com ara sopes de lletres, endevinalles i dibuixos en blanc i negre per pintar.

Des del 24 de març, dia en què es va posar en marxa la iniciativa, més de 400 nens i nenes d’arreu de Catalunya ja han rebut el seu paquet amb la medicació i el missatge sorpresa.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.