L’equip de Farmàcia de l’Hospital Infantil envia missatges sorpresa a dins de la medicació als pacients pediàtrics confinats a casa

Des que es va posar en marxa la iniciativa, més de 400 nens i nenes d’arreu de Catalunya ja han rebut el seu paquet amb la medicació i el missatge sorpresa.

14/04/2020

El Servei de Farmàcia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron és l’encarregat de dispensar als pacients que no estan ingressats a l’Hospital la medicació que és d’ús hospitalari. Durant aquesta temporada de confinament, però, el Servei no l’entrega presencialment sinó que l’envia a domicili.

Tal i com explica Maria Josep Cabañas, farmacèutica del Servei de Farmàcia de l’Hospital Infantil i Hospital de la Dona, “els residents del nostre Servei van tenir la idea de millorar la humanització de l’atenció domiciliària farmacèutica introduint als paquets de medicació missatges d’ànim, passatemps i dibuixos per als pacients pediàtrics.” Alguns d’aquests pacients són immunodeprimits i, per tant, necessiten respectar escrupolosament el confinament.

Els missatges amagats a la caixa de medicació porten els mateixos dibuixos que els que il·lustren les parets de l’Hospital Infantil, acompanyats de frases com ara “Vols formar part de l’equip dels valents? Si tu et quedes a casa, guanyarem!”, o “Aquests dies ho estàs fent molt bé! Si ens quedem a casa ho aconseguirem”. També incorporen passatemps com ara sopes de lletres, endevinalles i dibuixos en blanc i negre per pintar.

Des del 24 de març, dia en què es va posar en marxa la iniciativa, més de 400 nens i nenes d’arreu de Catalunya ja han rebut el seu paquet amb la medicació i el missatge sorpresa.

Share it:

Notícies relacionades

Professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.