La Dra. Lluïsa Montesinos, nova presidenta de la Societat Espanyola de Paraplegia

En la mateixa trobada la SEP va decidir atorgar per primera vegada una beca per fer formació a l'estranger de dos mesos. La beca es va atorgar a la Dra. Teresa Crespo, adjunta a la Unitat de Lesionats Medul·lars de Vall d’Hebron.

05/12/2022

La Dra. Lluïsa Montesinos, cap de la Unitat de Lesionats Medul·lars de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i cap del grup de recerca en Medicina Física i Rehabilitació del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR), ha estat nomenada presidenta de la Societat Espanyola de Paraplegia (SEP). Així ho va decidir l'assemblea general de la SEP en el marc del Congrés Paraplegia del passat 18 de novembre. La SEP és una associació de caràcter científic que agrupa professionals mèdics i de titulació superior dedicats a l'assistència i recerca de tots els aspectes de la lesió medul·lar espinal.

Així mateix, en la mateixa trobada la SEP va decidir atorgar per primera vegada una beca per fer formació a l'estranger de dos mesos. La beca es va atorgar a la Dra. Teresa Crespo, adjunta a la Unitat de Lesionats Medul·lars de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i investigadora del grup de recerca en Medicina Física i Rehabilitació del VHIR.

La SEP agrupa professionals mèdics i de titulació superior dedicats a l'assistència i recerca de tots els aspectes de la lesió medul·lar espinal

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.