El Dr. Josep Tabernero, nomenat membre de la junta directiva de l'Organització d’Instituts Europeus del Càncer (OECI)

El 14 de juny l’Assemblea General de l’Organització d’Instituts Europeus del Càncer (OECI) ha aprovat el nomenament del Dr. Josep Tabernero, cap del Servei d’Oncologia Mèdica de Vall d’Hebron i director del VHIO, com a nou membre de la junta directiva.

14/06/2024

Des del juny del 2023 l’Hospital Universitari Vall d’Hebron és l’únic centre de l’Estat que ha estat acreditat per l’OECI com a centre integral d’atenció oncològica (Comprehensive Cancer Centre).

Es tracta d’una acreditació molt exigent que ha requerit una avaluació exhaustiva de 85 estàndards i 343 subestàndars, tant qualitatius com quantitatius, d’atenció integrada multidisciplinària del càncer i de recerca desenvolupada tant a través de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron com de la Vall d’ Hebron Institut d’Oncologia (VHIO) i la Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR).

És un honor formar part de la direcció dʻaquesta organització que té com a objectiu accelerar lʻaplicació dʻenfocaments multidisciplinaris dʻatenció personalitzada per reduir la mortalitat i garantir un accés equitatiu a lʻatenció a tots els pacients amb càncer” afirma el Dr. Tabernero.

Per aconseguir-ho hem de continuar promovent i millorant els conceptes d´atenció integral integralitat i multidisciplinarietat, recolzant la qualitat en l´atenció del càncer i treballant de forma conjunta tant amb els centres membres de l´OECI com amb altres organitzacions contra el càncer” conclou.

Sobre l’OECI

L’OECI és una organització no governamental fundada a Viena el 1979 i remodelada el 2005 per convertir-se en OECI-EEIG, una Agrupació Europea d’Interès Econòmic. L’OECI compta actualment amb 123 membres, entre els quals hi ha alguns dels centres oncològics integrals més destacats d’Europa.

Actualment, l’OECI està orientada a millorar la qualitat i l’organització interna dels nostres membres, donar suport a la investigació bàsica, translacional i clínica, col·laborar per aconseguir bones pràctiques amb els pacients, millorar els enfocaments de patologia molecular, dissenyar estudis econòmics sobre càncer i dades del món real per produir evidències.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals

Activitats relacionades

Congress: Translational research in HNSCC: New challenges for future therapies

02.12.2024 - 09:00
Més informació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.