El 25 de febrer celebrarem la Jornada de Malalties Minoritàries

Segueix la Jornada presencialment o per streaming i podràs gaudir de la ponència inaugural "Malalties Minoritàries: avançant tots junts" i de dues taules rodones titulades: "Avenços en l'atenció a les Malalties Minoritàries" i "Xerrades amb l'expert".

16/02/2022

El dia 25 de febrer celebrarem la Jornada de Malalties Minoritàries, que té l'objectiu de donar a conèixer i conscienciar sobre aquestes patologies de la mà de professionals, personal investigador i pacients. Sovint són poc conegudes; per aquest motiu, pacients i famílies han de passar per nombroses proves i especialistes fins a tenir un diagnòstic. Aquesta Jornada es farà en motiu del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries, que se celebra el 28 de febrer.

Segueix la Jornada presencialment o per streaming i podràs gaudir de la ponència inaugural "Malalties Minoritàries: avançant tots junts" i de dues taules rodones titulades: "Avenços en l'atenció a les Malalties Minoritàries" i "Xerrades amb l'expert".

Les malalties minoritàries són greus, poc freqüents i afecten 5 de cada 10.000 persones. N'hi ha més de 7.000, un 80% de les quals són d'origen genètic. Generalment impliquen diversos òrgans i afecten les capacitats físiques, les habilitats mentals i les qualitats sensorials i de comportament de les persones afectades. Poden aparèixer des del naixement o la infantesa, però n'hi ha que no es manifesten fins a l'edat adulta.

Comparteix la teva foto per visibilitzar les malalties minoritàries!

Per donar visibilitat a les malalties minoritàries, us proposem que us feu una foto fent el símbol propi del dia mundial (posant les mans en forma de papallona) i la compartiu a les xarxes amb l'etiqueta #MalaltiesMinoritàriesVH!

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.