Dra. Nuria Rivas Gándara

Institucions de què forma part

Hospital General

Cardiologia

Sóc metge adjunt de Cardiologia. La meva activitat principal es desenvolupa a la Unitat d'Arrítmies com coordinadora de la unitat i on realitzo la meva activitat assistencial en procediments intervencionistes com ablacions, estudis electrofisiològics o implantacions de dispositius intracardíacs. A més, soc responsable d'una consulta externa d'arrítmies amb un monogràfic específic d'arrítmies en cardiopaties congènites. 

Curriculum

Nascuda a Vigo l'any 1974. Vaig obtenir la Llicenciatura en Medicina i Cirurgia per la Universidad de Santiago de Compostela. Posteriorment, vaig realitzar la formació com especialista en cardiologia l'Hospital Universitari Vall d'Hebron entre els anys 2000 a 2005. A posteriori vaig adquirir la formació especialitzada en electrofisiologia entre els anys 2005 i 2007 a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i a la University Hospital of Pennsylvania. Vaig obtenir el doctorat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2017 amb un estudi sobre arrítmies en tetralogia de Fallot. Tinc l'acreditació en electrofisiologia cardíaca intervencionista per part de la Societat Espanyola de Cardiologia i la Societat Europea d'arrítmies i l'acreditació com a especialista en dispositius cardíacs per la Societat Europea d'arrítmies. Involucrada en diferents projectes d'investigació amb diverses publicacions en revistes indexades, les meves principals àrees d'interès són les arrítmies en cardiopaties congènites i altres substrats complexes i la síncope.  Des del punt de vista docent, col·laboro en la formació dels estudiants de Medicina i dels MIR en cardiologia i soc professora del Màster en Cardiopaties Congènites de la Universitat Autònoma de Barcelona Actualment soc la coordinadora de la Unitat d'Arrítmies de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.
Nuria Rivas Gándara

Institucions

Hospital General

Cardiologia

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a principal

Malalties cardiovasculars

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.