Codi
5
Codi Hipàtia
463

Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

El Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, com a servei de grans dimensions, atén persones amb patologies des  de l’atenció primària, en consultes realitzades dintre del mateix  Servei i en els centres ambulatoris de la zona, fins al nivell més complex de la patologia ortopèdica i traumatològica. Treballa amb totes les tècniques quirúrgiques, especialitzant-se en l’adaptació de la seva evolució. Es caracteritza per una llarga tradició i prestigi tant a l’àmbit local com autonòmic, estatal i internacional.

El Sistema Nacional de Salut ha designat com a CSUR en Ortopèdia infantil, Osteotomia pelviaca en displàsies de maluc en adult, Tractament d'infeccions osteoarticulars resistents adult i pediàtric i Trasplantament cardíac infantil el Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.
Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 15.06.2022, 12:07
Comparteix-lo
T'ha resultat útil?

Cirurgia ortopèdica i traumatologia

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron està acreditat per la formació de sis residents per any a la Unitat Docent de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia. El nucli de la Unitat Docent el forma el Servei de Traumatologia, amb la participació dels Serveis de Medicina Intensiva, Cirurgia Vascular, Cirurgia Plàstica i la Secció de Reumatologia.

Places acreditades

6

Especialitats relacionades
Grups de recerca

Itinerari formatiu de Cirurgia ortopèdica i Traumatologia

La cirurgia ortopèdica i traumatologia és l'especialitat que inclou la prevenció, la valoració clínica, el diagnòstic, el tractament quirúrgic i no quirúrgic, i el seguiment fins al restabliment funcional definitiu, dels processos congènits, traumàtics, infecciosos, tumorals, metabòlics, degeneratius i de les deformitats i trastorns funcionals adquirits de l’aparell locomotor i de les seves estructures associades.

Per què fer l’especialitat a Vall d’Hebron?

  • Perquè faràs rotacions a diversos Serveis relacionats amb Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, com ara: Urgències, Unitat de Cures Intensives de Traumatologia,  Cirurgia Plàstica i Cremats, Cirurgia Vascular o Reumatologia.
  • Perquè podràs adquirir coneixements de selecció, indicació i realització dels procediments terapèutics manuals i instrumentals, cruents i incruents, aplicables a l’especialitat de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia.
  • Perquè també adquiriràs els coneixements farmacològics per a la seva indicació i aplicació a les alteracions del desenvolupament, la forma i la funció dels membres, la columna vertebral i les estructures associades.
  • Perquè et formaràs en Rehabilitació i Medicina Física.
  • Perquè podràs participar en sessions clíniques i de planificació quirúrgica.

Unitat de Recerca de la Columna Vertebral

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.