Direcció de Comunicació, Estratègia Corporativa i Atenció Ciutadana

Treballa la comunicació i l’atenció ciutadana per ser més a prop del pacient, del ciutadà i del professional. Per això, a la Direcció de Comunicació, Estratègia Corporativa i Atenció Ciutadana es desenvolupa una tasca transversal i transmèdia, fent un exercici de lideratge, estratègia, identitat corporativa i transparència al servei de tot el Campus Hospitalari.

L’objectiu principal és que Vall d'Hebron i els seus professionals siguin reconeguts com el centre sanitari de referència arreu, i que la ciutadania rebi la millor resposta en tot moment.

Amb tot això s’aconsegueix que el professional i el pacient estiguin més connectats que mai.

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.