Sr. Andreu de Haro Poyo

Institucions de què forma part

Serveis transversals

Direcció de Comunicació, Estratègia Corporativa i Atenció Ciudadana

Cap d'Estratègia i Canals Digitals

Soc una persona inquieta que cerca estar a l'avantguarda tecnològica, sobretot del món web. Treballo des del febrer de 2016 a la Direcció de Comunicació del Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus, i actualment soc el Cap de la Unitat d’Estratègia i Canals Digitals.

Curriculum

Vaig començar a treballar a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron el 2009 dins de la Direcció d'Infermeria per desenvolupar la formació en línia, havent creat la primera plataforma de formació en línia (e-learning) dels hospitals de l'ICS, implantant des de la base de continguts fins a la seva publicació.

Dins dels món web tinc una predilecció dels programaris realitzats amb codi lliure, el qual intento utilitzar en tots els projectes tals com el nou web de l'hospital, microsites especialitzats, etc.

Quant a la formació, sempre estic renovant coneixements, tals com Drupal, WordPress, disseny web en general, desenvolupament d'aplicacions mòbils, etc.

M'encanta treballar en equip, crec que és essencial per al creixement professional i personal.

Ara mateix, amb el rol actual, tenim la missió de ser un referent digital a Europa on Vall d’Hebron sigui un exemple a seguir, no només per la seva qualitat assistencial, sinó per la seva innovació i consistència digital.
Andreu de Haro Poyo

Institucions

Serveis transversals

Direcció de Comunicació, Estratègia Corporativa i Atenció Ciudadana

Cap d'Estratègia i Canals Digitals

Contacte

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.