Sra. Júlia Areny Perelló

Institucions de què forma part

Serveis transversals

Direcció de Comunicació, Estratègia Corporativa i Atenció Ciudadana

Cap d'Unitat

Sóc una persona curiosa, plena d’energia i positivisme. Poso lògica, pragmatisme i passió en la meva feina, la qual m’encanta. Crec fermament amb les persones, en especial, amb les que fan possible projectes per millorar el nostre dia a dia i la societat en la qual vivim. Considero que mai assoliràs l’èxit, si no el fas en equip.  Porto més de 10 anys treballant en aquest món en especial en entitats i institucions sense ànim de lucre. Ara, com a cap de màrqueting de Vall d’Hebron, treballem amb tot l’equip perquè les persones coneguin de primera mà la marca Vall d’Hebron, sàpiguen que som el Campus de referència de Catalunya i que treballem dia a dia amb els i les millors professionals.

Curriculum

Publicitària de professió i sociòloga per vocació, combino les dues de la millor manera possible: donar a conèixer els nostres valors del Campus a la ciutadania.

Vaig començar en el món social, però durant anys vaig anar a l’empresa privada tecnològica per conèixer en primera persona les noves formes que tenim de comunicar-nos. He treballat en el món de les startups tecnològiques, engegant projectes des de zero, fins que em va sortir l’oportunitat de treballar a una institució com Vall d’Hebron. Sempre he tingut un esperit emprenedor, comunicador i que vol estar a l’avantguarda de les últimes tendències.

Crec en el màrqueting com una eina de transformació social, on cada dia neixen nous canals de comunicació online i offline i noves formes de comunicar-nos que hem de saber utilitzar. Per això nosaltres treballem amb tots ells: per ser-hi presents i adreçar-nos a la ciutadania per fer arribar els nostres valors, talent i innovació.

 
Júlia Areny Perelló

Institucions

Serveis transversals

Direcció de Comunicació, Estratègia Corporativa i Atenció Ciudadana

Cap d'Unitat

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.