Dr. Stéphane Nemours

Institucions de què forma part

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Nefrologia Pediàtrica

Tècnic Superior

Sóc bioquímic de formació i actualment col·laboro en la coordinació d’assaigs clínics al departament de Nefrologia Pediàtrica de l’hospital. Tinc interès en la investigació bàsica i la bioquímica clínica.

Curriculum

Originari del Canadà, vaig cursar una llicenciatura en bioquímica i medicina molecular finalitzada el 2012 a la Universitat de Montreal (UdeM).

Després, el 2014, a la mateixa universitat, vaig completar un màster en bioquímica en l'àmbit de la biologia estructural, sota la supervisió del Dr. S. Chteinberg.

El 2020 vaig obtenir un doctorat en Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Vaig fer la tesi al grup Fisiopatologia Renal. CIBBIM-Nanomedicina del VHIR sota la supervisió de la Dra. A. Meseguer.
Stéphane Nemours

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Nefrologia Pediàtrica

Tècnic Superior

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.