Dra. Soledad Romea Lecumberri

Institucions de què forma part

Serveis transversals

Direcció Assistencial

Directora de Qualitat, Processos i Innovació

Soc doctora en Medicina i especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública. La meva experiència professional s'ha desenvolupat en atenció primària i hospital, fonamentalment en l'àmbit de gestió, sistemes d'informació, avaluació de serveis, qualitat, seguretat clínica i millora de processos. Actualment soc directora de Qualitat, Processos i Innovació de l'Hospital. Des de la Direcció tenim com a reptes millorar l'agilitat de l'atenció dels processos, la seguretat dels pacients, l'adequació de la pràctica clínica i promoure la innovació a l'Hospital.

Curriculum

Experiència professional:
Acumulo més de vint-i-cinc anys d’experiència professional a l’Institut Català de la Salut. Vaig començar la meva trajectòria professional a l’àmbit de la Gerència d’Atenció Primària de Barcelona, on vaig treballar primer com a tècnic de salut pública, després com a responsable d’avaluació, projectes i recerca i, finalment, com a adjunta a la gerència.
A l’Hospital Universitari Vall d’Hebron he exercit com a Secretaria Tècnica, Directora de Qualitat, Subdirectora Assistencial de coordinació entre nivells assistencials i, actualment, Directora de Qualitat, Processos i Innovació.
Formació:
Soc llicenciada i doctora en medicina amb menció cum laude per la Universitat de Saragossa. Vaig fer l’especialitat de Medicina Preventiva i Salut Pública a l'Hospital de Bellvitge.
He realitzat diversos mestratges, diplomatures i cursos de postgrau, destacant: Diplomatura en Sanitat (IES), Mestratge en Ciències de la Salut (Universitat Autònoma), Postgrau en Qualitat (ICS), Mestratge de Direcció d’Institucions Sanitàries (Fundació Doctor Robert. Universitat Autònoma), Postgrau Lean Practitioner (Institut Lean Management i Universitat Politècnica de Catalunya) i Programa d’Alta Direcció d’Institucions Sanitàries (IESE Business School de Madrid). Docència i recerca A l’àmbit docent he estat tutora de residents de Medicina Familiar i Comunitària i de Medicina Preventiva i Salut Pública i he col·laborat com a professora en diversos màsters i cursos.
En el camp de la recerca, he participat en diferents publicacions i projectes al camp de la salut pública, l’avaluació de serveis sanitaris i la qualitat assistencial.
Soledad Romea Lecumberri

Institucions

Serveis transversals

Direcció Assistencial

Directora de Qualitat, Processos i Innovació

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.