We are Vall d'Hebron

Soledad Romea Lecumberri's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dra. Soledad
Romea Lecumberri

Dra.
Soledad
Romea
Lecumberri

Sóc doctora en Medicina i especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública. La meva experiència professional s’ha desenvolupat en atenció primària i hospital, fonamentalment a nivell de gestió, sistemes d’informació, avaluació de serveis, qualitat, seguretat clínica i millora de processos. Actualment sóc Directora de Processos de l’hospital. Des de la Direcció de Processos tenim com a reptes millorar l’agilitat de l’atenció, la seguretat dels pacients i l’adequació de la pràctica clínica.

Centers Info

Belongs to the institutions

Cross-departmental services

Processes Director
Healthcare Management
Location
Curriculum

Currículum

Experiència professional
Acumulo més de 25 anys d’experiència professional a l’Institut Català de la Salut. Vaig començar la meva trajectòria professional a l’àmbit de la Gerència d’Atenció Primària de Barcelona, on vaig treballar primer com a tècnic de salut pública, després com a responsable d’avaluació, projectes i recerca i, finalment, com a adjunta a la gerència. A l’Hospital Universitari Vall d’Hebron he exercit com a Secretaria Tècnica, Directora de Qualitat, Subdirectora Assistencial de coordinació entre nivells assistencials i, actualment, Directora de Processos.

Formació
Sóc llicenciada i doctora en medicina amb menció cum laude per la Universitat de Saragossa. Vaig fer l’especialitat de Medicina Preventiva i Salut Pública a l'Hospital de Bellvitge. He realitzat diversos mestratges, diplomatures i cursos de postgrau, destacant: Diplomatura en Sanitat (IES), Mestratge en Ciències de la Salut (Universitat Autònoma), Postgrau en Qualitat (ICS), Mestratge de Direcció d’Institucions Sanitàries (Fundació Doctor Robert. Universitat Autònoma), Postgrau Lean Practitioner (Institut Lean Management i Universitat Politècnica de Catalunya) i Programa d’Alta Direcció d’Institucions Sanitàries (IESE Business School de Madrid).

Docència i recerca
A l’àmbit docent he estat tutora de residents de Medicina Familiar i Comunitària i de Medicina Preventiva i Salut Pública y he col•laborat com a professora en diversos màsters i cursos. En el camp de la recerca, he participat en diferents publicacions i projectes al camp de la salut pública, l’avaluació de serveis sanitaris i la qualitat assistencial.

  
Related professionals
Dra. Ana
Ochoa De Echagüen Aguilar
Director of Healthcare
Healthcare Management
Sr. Carles
Civit Llort
Human Resources Director
Human Resources Management
Dr. Joan Xavier
Comella Carnicé
Dr. Tomàs
Pumarola Sunyer
Teaching Director
Teaching Management
Dr. Vicenç
Martínez Ibáñez
Sra. Sònia
Cortés Garcia
Finance Director
Finance Management
Sra. Mª Àngels
Barba Flores
Director of Nursing
Nursing Management
Dr. Jesús
Martínez Pérez
Deputy director
Healthcare Management
Dra. Rocío
Cebrián Rubio
Deputy Healthcare Manager
Healthcare Management
Sr. Fran
Garcia Morales
Director of Communications, Marketing and CSR
Communications Management
Director of Communications, Marketing and CSR
Communications Management
Director of Communications, Marketing and CSR
Communications Management
Director of Communications, Marketing and CSR
Communications Management