Dr. Pau Bosch Nicolau

Institucions de què forma part

Hospital General

Malalties Infeccioses

Des del 2018 soc especialista en Medicina Interna, subespecialitzat en l'àrea de malalties infeccioses. La meva tasca assistencial la porto a terme al servei de Malalties Infeccioses i més específicament a la Unitat de Salut Internacional i Medicina Tropical Vall d'Hebron-Drassanes. A més, d'atendre malalts hospitalitzats amb malalties infeccioses, la meva especialitat són les malalties tropicals desateses com la malaltia de Chagas, la Leishmaniasis o els paràsits intestinals així com la tuberculosi i tots aquells processos relacionats amb la medicina del viatger i la salut internacional.

Curriculum

Llicenciat en Medicina al 2012 per la Universitat de Barcelona, vaig cursar l'especialitat de Medicina Interna a l'Hospital Vall d'Hebron. Actualment, estic cursant els estudis de Doctorat a la Universitat Autònoma de Barcelona.

A l'àmbit de recerca, formo part de la Unitat de Salut Internacional i Medicina Tropical de l'Institut de Recerca Vall d'Hebron, Dintre aquest grup, participo en projectes de recerca en malalties tropicals i salut internacional. De forma més específica, la meva àrea d'interès és la malaltia de Chagas, la Leishmaniasis i la salut global. Participo en diversos projectes de recerca competitius i no-competitius mantenint relació amb centres col·laboradors a països com Angola, Brasil o Paraguay.
Pau Bosch Nicolau

Institucions

Hospital General

Malalties Infeccioses

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a predoctoral

Malalties infeccioses

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.