Dra. Maria Luisa Aznar Ruiz de Alegria

Institucions de què forma part

Hospital General

Malalties Infeccioses

Sóc metgessa especialista en malalties infeccioses, amb especial interès en les malalties causades per micobacteris, les infeccions desateses i les infeccions relacionades amb viatges internacionals. Coordino diversos projectes de recerca en malalties infeccioses a Angola.

Curriculum

Llicenciada en Medicina per la Universitat de Navarra (2006) i especialista en Medicina Interna (Hospital Vall d'Hebron, Barcelona, 2013). El 2013 vaig treballar durant un any a Guwahati, Índia, a l'ONG Operation Smile, i posteriorment, del 2014 al 2015, a l'Hospital Nossa Senhora da Paz a Cubal, Angola. Vaig realitzar el Màster de Salut Internacional i Cooperació de la UAB el 2014. Posteriorment vaig realitzar un Fellowship a Micobacteris no tuberculosos a Toronto, Canadà (University HealthNetwork), durant l'any 2017. Doctora en medicina el 2019 amb qualificació excel·lent Cum laude amb el projecte de Tuberculosi MDR a una àrea rural d'Angola. La meva principal línia d'assistència i investigació són les malalties causades per micobacteris (tuberculosi i micobacteris no tuberculosos), així com infeccions relacionades amb viatges internacionals i les malalties desateses. Sóc professora del Màster de Salut Internacional i Cooperació de la UAB. Des del 2019 treballo a la Unitat de Medicina Tropical i Salut Internacional de Drassanes-Vall d'Hebron, compaginant l'activitat assistencial amb la coordinació i participació en diversos projectes de recerca, tant a Espanya com a Angola.
Maria Luisa Aznar Ruiz de Alegria

Institucions

Hospital General

Malalties Infeccioses

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a principal

Malalties infeccioses

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.