Dr. Vicenç Falcó Ferrer

Institucions de què forma part

Hospital General

Malalties Infeccioses

Soc metge especialista en Medicina Interna i des de l’any 2000 treballo al Servei de Malalties Infeccioses. Actualment, soc el cap del Servei de Malalties Infeccioses. Per altra banda, soc professor titular de Medicina i imparteixo la docència en malalties infeccioses a la Universitat Autònoma de Barcelona. La meva activitat de recerca clínica està dirigida a les infeccions respiratòries i a la infecció per VIH.

Curriculum

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Central de Barcelona l’any 1985. Vaig obtenir el títol de Doctor en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 1992. Vaig fer l’especialitat en Medicina Interna al Servei de Medicina Interna de l'Hospital General Vall d'Hebron entre els anys 1986 i 1990. 

Sempre he treballat a l'Hospital General Vall d'Hebron. Entre el 1986 i 1990 vaig ser metge resident. De 1991 a 1995 vaig treballar com metge adjunt d’Urgències. L’any 1995 vaig iniciar la meva activitat professional al Servei de Medicina Interna on vaig estar fins al 2000. Des del 2000 i fins a l’actualitat he treballat al Servei de Malalties Infeccioses del qual actualment soc el cap del servei. 

Em vaig iniciar en la docència com a professor associat del Departament de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona des de 1988 fins a 1990 i des del 2001 fins al 2014. El 2014 vaig obtenir la plaça de professor titular al mateix departament. Actualment, soc el coordinador de l'assignatura Medicina i Cirurgia IV que s’imparteix a 5è curs de Medicina en la qual estan incloses les malalties infeccioses. En aquests anys he tingut l'oportunitat de ser el codirector de 8 tesis doctorals. He participat com a coordinador i com a docent en diverses activitats de formació. Entre totes elles destaca el curs teòric-pràctic d’actualització en infecció per VIH del qual s’han fet 10 edicions. 

He participat, com a principal autor o com a autor col·laborador, en més de 100 publicacions d’articles científics.
Vicenç Falcó Ferrer

Institucions

Hospital General

Malalties Infeccioses

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a principal

Malalties infeccioses

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.