Sra. Patricia Álvarez López

Institucions de què forma part

Hospital General

Malalties Infeccioses

Soc metgessa adjunta del Servei de Malalties Infeccioses. La meva activitat mèdica i investigadora actual es desenvolupa fonamentalment en el camp del VIH i les infeccions de transmissió sexual.

Curriculum

Sóc metgessa especialista en Medicina Interna. La meva activitat assistencial es desenvolupa actualment en el servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron, concretament en l'àrea de VIH i infeccions de transmissió sexual (ITS).

Realitzo la meva labor assistencial a la Unitat d'Infeccions de Transmissió Sexual (ITS) del Centre de Malalties Transmissibles Drassanes - Vall d'Hebron, on s'ofereix atenció per la prevenció i el diagnòstic d'ITS i seguiment de profilaxi pre-exposició (PrEP). A més, treballo a la unitat de VIH de l'hospital en la qual s'ofereix diagnòstic, tractament i seguiment de pacients amb infecció per VIH. La meva activitat assistencial es complementa amb la participació en diversos assajos clínics a l'àmbit de les ITS i el VIH.

Les meves principals àrees d'interès i recerca són la infecció per VIH (prevenció, diagnòstic i tractament) i les infeccions de transmissió sexual. Prèviament, he participat en treballs a l'àmbit de les malalties hepàtiques, amb especial interès en les hepatitis víriques.
Patricia Álvarez López

Institucions

Hospital General

Malalties Infeccioses

Vall Hebron Institut de Recerca

Auxiliar de recerca

Malalties infeccioses

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.