Dra. Núria Serre Delcor

Institucions de què forma part

Hospital General

Malalties Infeccioses

Sóc metgessa adjunta al Servei d'Infeccioses, amb especial interès en el diagnòstic i tractament precoç de les malalties infeccioses més prevalents en viatgers i persones migrades, així com la docència i la recerca en salut internacional. Soc Coordinadora mèdica del Centre de Salut Internacional i Malalties Transmissibles de Drassanes-Vall d'Hebron.

Curriculum

Em vaig llicenciar en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) l'any 1996. Especialista en Medicina Familiar i Comunitària l'any 2000. Postgrau en Salut Mental en persones migrades a la Universitat de Barcelona (UB) l'any 2000. Postgrau en Medicina Tropical a l'Institut de Medicina Tropical. d'Anvers (Bèlgica) l'any 2001. Màster en Epidemiologia, Universitat Federal de Bahia (UFBA), Brasil, l'any 2003. Màster en salut internacional a la UB-UAB 2011. Doctora en Medicina a la UB l'any 2018. Professora del Màster de Medicina Tropical de la UAB. Directora dels Cursos de Salut Internacional del PROSICS a l'Hospital Vall d'Hebron. Coordinadora científica de MyHealth, aquest projecte va ser cofundat per la UE entre 2017 i 2020 i tenia com a objectiu principal millorar la qualitat i l'accés a la salut de les persones migrades nouvingudes a Europa. PI científic de VHIR a ACTOVAX4NAM, aquest projecte està cofundat per la UE des de l'any 2021 i té com a objectiu principal millorar la cobertura de vacunació de les persones migrades nouvingudes a Europa. Des de desembre de 2022 sóc la coordinadora mèdica del Centre Internacional de Salut i Malalties Infeccioses de Drassanes-Vall d'Hebron.
Núria Serre Delcor

Institucions

Hospital General

Malalties Infeccioses

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a principal

Malalties infeccioses

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.