Sra. Núria Bassas Bolibar

Institucions de què forma part

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Psiquiatria

Psicòleg/a

Sóc psicòloga clínica, especialitzada en psicologia infantil i juvenil. Actualment faig Interconsultes i Psiquiatria d'Enllaç a l'Hospital Infantil i de la Dona en àrees com UCI, cirurgia, cremats, neumologia, cardiologia, gastroenterologia, hepatologia, nefrologia, neurologia, etc.

També realitzo consulta externa infanto-juvenil amb psicopatologia diversa com trastorns de l'aprenentatge, TDAH, trastorns adaptatius, trastorns d'ansietat i depressió, TCA, trastorns del desenvolupament, TOC, TEPT, etc.

Curriculum

Psicòloga clínica, especialista en logopèdia i psicoteràpia. Des del 1990 sóc adjunta de la Unitat de Psiquiatria Infantojuvenil, Servei de Psiquiatria, de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.  Formada també amb la Diplomatura i el Màster d'Especialització en Psiquiatria Infantil i Juvenil de la UB.

Sóc membre del cos docent i responsable de tutories del Màster de Formació en Paidopsiquiatria i Psicologia de la Infància i de l'Adolescència de la UB, des del 1990. També sóc psicòloga colaboradora docent del Màster Universitari de Psicològia General Sanitària (MUPGS) de la UAB, des del 2016.

En l'actualitat, sóc investigadora col·laboradora en dos assajos clínics amb els serveis de Pneumologia i Hepatologia pediàtrics.

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Psiquiatria

Psicòleg/a

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.