Dra. Mireia Forner Puntonet

Institucions de què forma part

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Psiquiatria

Psicòleg/a

Sóc psicòloga especialista en psicologia clínica. Màster en Psicologia i Psiquiatria infanto-juvenil per la Universitat de Barcelona. Doctora en Psiquiatria i Medicina Legal. Unitat d'atenció a les violències vers la infància i l'adolescència, adjunta al Servei de Salut Mental de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

Curriculum

A nivell d'interconsulta i enllaç he treballat amb infants i adolescents que han passat per un procés de trasplantament d'òrgan sòlid (renal, hepàtic, cardíac o pulmonar) i les seves famílies i amb pacients amb malalties minoritàries. Actualment treballo amb nenes, nens i adolescents que han viscut una situació de violència sexual i amb les seves famílies cuidadores. Aquestes dues àrees de treball m'han portat a especialitzar-me en situacions de trauma i en tractaments psicològics basats en l'evidència pel trastorn d'estrès posttraumàtic. M'interessa tant l'àrea clínica, com la recerca i la docència, incorporant sempre la perspectiva de gènere.

Participo com a docent en diferents cursos, postgraus i mestratges de l'àrea d'intervenció psicològica i psicologia clínica infanto-juvenil.

Sóc membre del Comitè d'Humanització del nostre hospital i del grup de treball de l'hospital infantil sobre Benestar Emocional.. Membre de la Comissió de Violència Masclista de l'HUVH. Vocal de la Junta de la Societat Catalana d'Especialistes en Psicologia Clínica.

Durant la pandèmia de la COVID-19 vaig ser la coordinadora de l'atenció psicològica i psiquiàtrica a familiars i a professionals de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.
Mireia Forner Puntonet

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Psiquiatria

Psicòleg/a

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a predoctoral

Psiquiatria, salut mental i addiccions

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.