Dr. Miguel Sandonís Vicente

Institucions de què forma part

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Psiquiatria

Metge/ssa

Sóc metge psiquiatre del Servei de Psiquiatria de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Desenvolupo la meva tasca assistencial i investigadora al Programa de Salut Mental Perinatal, realitzant l'avaluació, diagnòstic i tractament dels trastorns mentals que apareixen en l’etapa perinatal (embaràs i postpart). La meva tasca enllaça la salut mental amb l’obstetrícia i la neonatologia, treballant en la interacció inicial mare-nadó que estableix un aferrament segur.

Curriculum

Llicenciat en Medicina per la Universitat de Valladolid. He realitzat l’especialitat de Psiquiatria a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Durant la meva etapa de resident vaig poder fer una estada formativa a la Unitat d’hospitalització mare-nadó a l'Hospital Austin en Melbourne (Australia). Professor clínic associat de la Universitat Autònoma de Barcelona i coautor de diverses publicacions tant en revistes científiques nacionals com internacionals. Estic vinculat a l'Institut de Recerca Vall d'Hebron (VHIR), on col·laboro en diferents estudis d'investigació en l'etapa perinatal així com les conseqüències del consum de tòxics durant l'embaràs.

Actualment em trobo realitzant els meus estudis de tesi doctoral en el camp del consum de cànnabis i la lactància materna.
Miguel Sandonís Vicente

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Psiquiatria

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a predoctoral

Psiquiatria, salut mental i addiccions

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.