Dra. Maria Camprodon Gómez

Institucions de què forma part

Hospital General

Medicina Interna

Soc especialista en medicina interna i treballo en la consulta de malalties minoritàries i metabòliques Hereditàries de l'Hospital Vall d'Hebron.

Curriculum

Llicenciada en medicina i cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Posteriorment vaig realitzar l'especialitat en medicina interna a l'Hospital de Vall d'Hebron on es va iniciar el meu interès per les malalties minoritàries, incorporant-me com a membre de la Unitat de Malalties Metabòliques Hereditàries (XUEC; CSUR; ERN) on actualment exerceixo la meva professió.

La meva activitat assistencial es centra en el diagnòstic i seguiment de pacients adults amb malalties minoritàries intentant millorar l'assistència i promoure la investigació. La meva formació i especialització és en l'àmbit dels errors congènits del metabolisme. Des de la Unitat participem en diferents projectes de recerca i assajos clínics de teràpies avançades. Per una alta banda estic vinculada al grup de malalties neurodegeneratives dins del laboratori d'autofàgia i disfunció lisosomal de l'Institut de recerca (VHIR) També soc membre de la Sociedad Espanyola d'Errors congènits del metabolisme (AECOM) i del Grup Europeu de la Malaltia de Gaucher (EWGGD).
Maria Camprodon Gómez

Institucions

Hospital General

Medicina Interna

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.