Dr. Luis Coronel Tarancón

Institucions de què forma part

Hospital General

Medicina Interna

Sóc especialista en Reumatologia i desenvolupament la meva activitat com a membre adjunt al servei de Reumatologia i Urgències. Formo part de la Unitat d'Artritis Inflamatòries Cròniques (Artritis d'inici) i de la Unitat d'Imatge (UTE) del servei de reumatologia. El meu interès principal és en relació amb el maneig de pacients amb patologia inflamatòria i autoimmune a través del suport de la imatge tant com eina diagnòstica com en monitoratge i guia per a procediments intervencionistes.

Curriculum

Abans de finalitzar la residència el 2019 vaig realitzar una estada en la Universitat de Yale en un programa de dos mesos en “Yale Interdisciplinary Centri for Bioethics” on vaig aprofundir en els aspectes ètics relacionats amb la medicina i recerca.

Entre 2019 i 2020 vaig estar a París després d'obtenir una beca de recerca on vaig aprofundir en les característiques ecogràfiques en la psoriasi, artritis psoriàsica i malalties microcristal·lines, així com en estadística i metodologia de la recerca.

El febrer de 2021 em vaig incorporar a l'equip d'urgències de l'Hospital Vall d'Hebron i al juny al servei de Reumatologia, centrant-me en l'assistència de pacients amb artritis d'inici, artritis reumatoide i disposo d'una consulta monogràfica d'ecografia.

Sóc membre del grup de treball d'ecografia de la Societat Espanyola de Reumatologia (ECOSER) i de la Societat Catalana d'Ecografia (ECOCAT).

Actualment, també sóc professor de Màster d'ecografia i sonoanatomia de la Universitat de Barcelona.
Luis Coronel Tarancón

Institucions

Hospital General

Medicina Interna

Vall Hebron Institut de Recerca

Tècnic de recerca

Reumatologia

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.