Dr. Jorge Aguilera Sáez

Institucions de què forma part

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Cirurgia Plàstica i Cremats

Metge/ssa

Sóc facultatiu especialista en cirurgia plàstica, reparadora i estètica del Servei de Cirugia Plàstica i Cremats des de l'any 2015, després d'haver finalitzat la meva formació com a resident a l'Hospital Vall d'Hebron (2010-2015). Des de llavors desenvolupo la meva activitat assistencial diària a la Unitat de Cremats i a l'equip de Reconstrucció d'Extremitats.

Curriculum

Activitat assistencial
Des de 2015 sóc metge adjunt del Servei de Cirurgia Plàstica i Cremats de l'Hospital Vall d’Hebron. Desenvolupo la meva tasca assistencial diària com a cirurgià plàstic de la Unitat de Cremats i com a membre de l’Equip de Reconstrucció d’Extremitats.

Activitat docent
Col·laboro en la formació dels metges residents del nostre Servei. Realitzo classes a la facultat de medicina a l’optativa de Cirurgia Plàstica. He estat docent en diversos cursos de formació continuada, especialment en l’àrea de Cremats.

Investigació
Formo part de diversos projectes d’investigació en l’àrea de cirurgia plàstica i cremats dintre del Servei de Cirurgia Plàstica i de l'Institut de Recerca. Tinc publicats diversos articles en revistes científiques nacionals i internacionals.

Formació
Vaig començar la meva formació com a metge a la facultat de medicina de Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2003 i des de l’any 2005 a la Unitat Docent de l'Hospital Vall d’Hebron. Allà vaig assolir la llicenciatura en medicina l’any 2009. Després de superar amb èxit l’examen nacional MIR vaig iniciar la meva formació com a cirurgià plàstic l’any 2010 al Servei de Cirurgia Plàstica i Cremats de l'Hospital Vall d’Hebron, la qual vaig finalitzar l’any 2015.
Durant aquest període vaig assolir l’acreditació com a Expert en microcirurgia pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona després de realitzar el curs Teoricopràctic de tècnica microquirúrgica del Centre de Cirurgia Experimental de l'Hospital Parc Taulí de Sabadell.
He assistit, i continuo fent-ho, a diversos congressos, cursos i jornades formatives nacionals i internacionals de cirurgia plàstica i de cremats.
Jorge Aguilera Sáez

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Cirurgia Plàstica i Cremats

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.