Dra. María Sonsoles Cepeda Diez

Institucions de què forma part

Hospital General

Psiquiatria

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Cirurgia Plàstica i Cremats

Metge/ssa

Sóc Metgessa Especialista en Psiquiatria, adjunta al Servei de Psiquiatria des de l'any 2015. Compto amb una llarga trajectòria clínica en l'atenció de pacients amb trastorn mental greu, tant en l'àmbit comunitari com hospitalari. Realitzo activitats assistencials, de docència i de recerca dins de l'àmbit de l'Estrès Traumàtic i de la Psiquiatria Psicosomàtica (avaluant pacients amb malalties mèdico-quirúrgiques amb patologia psiquiàtrica primària o secundària en l'àmbit hospitalari).

Curriculum

Des de l'any 2015, treballo al Servei de Psiquiatria de l'Hospital Universitari de la Vall d'Hebron. Sóc Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Valladolid el 2001, realitzant l'especialitat de Psiquiatria via MIR. Sóc Màster en Psiquiatria Legal per la Universitat Complutense de Madrid. Vaig ampliar la meva formació en Psiquiatria Psicosomàtica a la Unitat de Psiquiatria Psicosomática i Enllaç al Chelsea and Westminster Hospital de Londres. He desenvolupat el Programa oficial de Doctorat en Psiquiatria a la Universitat de València. Expert Universitària en Trastorn Bipolar per la Universitat de Barcelona. Actualment, realitzo la meva activitat clínica, docent i investigadora com a Psiquiatra Adjunta a a la Secció de Psiquiatria d´Enllaç Hospitalària de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.
María Sonsoles Cepeda Diez

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Cirurgia Plàstica i Cremats

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a postdoctoral

Psiquiatria, salut mental i addiccions

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.