Dra. Izaro Hernan Marcaida

Institucions de què forma part

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Patologia Mamària

Metge/ssa

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Cirurgia Plàstica i Cremats

Metge/ssa

Sóc metgessa especialista en Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica. Actualment treballo al Servei de Cirurgia Plàstica i Cremats i a la Unitat de Patologia Mamaria. Estic subespecialitzada en Cirurgia Oncoplàstica i Microcirurgia, amb especial interès en la Cirurgia Reconstructiva de Mama.

Curriculum

La meva formació com a especialista va ser a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, de 2007 a 2012. El 2012 vaig superar l'examen del European Board of Plastic Surgery i vaig marxar al Regne Unit on vaig completar Fellowships de subespecialització en Cirurgia Oncoplàstica i Microcirurgia i en Cirurgia Plàstica Pediàtrica.

Assisteixo de manera regular a congressos i cursos d'actualització en la meva especialitat i tinc publicats diversos articles en revistes internacionals.

Sóc membre de la Sociedad Española de Cirugía Plàstica, Reparadora y Estètica, membre internacional de la American Society of Plastic Surgery, del General Medical Council i del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.
Izaro Hernan Marcaida

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Patologia Mamària

Metge/ssa

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Cirurgia Plàstica i Cremats

Metge/ssa

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.