Dra. Gemma Español Martín

Institutions of which it is part

General Hospital

Psychiatrics

Children's Hospital and Woman's Hospital

Psychiatry

Doctor

Soc metgessa especialista en psiquiatria de la infància i l’adolescència. Les meves àrees d'expertesa són el diagnòstic i el tractament dels trastorns del neurodesenvolupament en el pacient pediàtric complex.

Curriculum

Llicenciada en Medicina per la Universitat de Barcelona (UB) l'any 2010, obtenint l'especialitat de Psiquiatria via MIR l’any 2015. Especialista en psiquiatria infantil i de l’adolescència des del mes de maig de 2022. Des de l'any 2015 exerceixo com a psiquiatra adjunta al Servei de Psiquiatria de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Formo part de l'equip d'interconsulta i enllaç del Servei de Psiquiatria de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. La meva tasca assistencial se centra a tractar les afeccions psiquiàtriques comòrbides al pacient pediàtric tan hospitalitzat i com des de consultes externes. Formo part de l'equip de trasplantament d'òrgan sòlid pediàtric de l'hospital. En l'àmbit docent, imparteixo classes a l'assignatura de psiquiatria a la Unitat Docent Hospitalària Vall d'Hebron. Curso estudis d’últim any de doctorat en psiquiatria a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). La meva activitat investigadora se centra en l'estudi de les bases biològiques dels trastorns del neurodesenvolupament, destacant el TDAH i els Trastorns de l’Aprenentatge. Estic vinculada al VHIR on col·laboro en diferents estudis d'investigació genètica i del neurodesenvolupament (Trastorn de l'Espectre Autista, Trastorn per Dèficit d'Atenció amb Hiperactivitat, Trastorns d'Aprenentatge), així com diversos projectes de recerca i assajos clínics.
Gemma Español Martín

Institutions

General Hospital

Psychiatrics

Children's Hospital and Woman's Hospital

Psychiatry

Doctor

Vall Hebron Institut de Recerca

Psychiatry, Mental Health and Addictions

Notícies relacionades

Professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.