Sra. Aurora Fernandez Polo

Institucions de què forma part

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Farmàcia

Farmacèutic/a

Sóc farmacèutica especialista en Farmàcia Hospitalària, i treballo al Servei de Farmàcia de l'Hospital Infantil i de la Dona.

Curriculum

Vaig fer l'especialitat de farmàcia Hospitalària al Servei de Farmàcia de l'Hospital Vall d'Hebron, i des del 2009 sóc adjunta de Farmàcia de l'Hospital Infantil i de la Dona i especialista en l'ús dels medicaments a pediatria i l'atenció farmacèutica al pacient pediàtric.

La meva tasca assistencial està centrada en l'atenció farmacèutica i la dispensació de medicaments a l'àrea de farmàcia de dispensació de medicaments a pacients ambulatoris i el Programa d’optimització de l’ús dels antimicrobians (PROA-NEN).

Sóc especialista en l'ús de medicaments orfes per a malalties minoritàries, i més concretament en el tractament de pacients amb immunodeficiències primàries, pacients pediàtrics amb patologia renal, trasplantament, fibrosi quística i VIH a pediatria.

Des de l'any 2015, coordino el programa d'ús adequat d'antimicrobians a pediatria (PROA-NEN) conjuntament amb la unitat de patologia infecciosa i immunodeficiències a pediatria i el servei de microbiologia i sóc membre de la subcomissió d'antibiòtics de l'hospital.

La docència i la investigació són dos àmbits en els quals estic implicada activament. Des del punt de vista docent, sóc tutora d'estudiants de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona des de l'any 2013 i en l'àmbit de la investigació, formo part com a investigadora en l'equip multidisciplinari del grup de recerca del VHIR "Infecció en el nen immunodeprimit" en el que la meva tasca està centrada en el camp dels antimicrobians i l'ús d'immunoglobulines a pediatria.
Aurora Fernandez Polo

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Farmàcia

Farmacèutic/a

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a sènior

Infecció i immunitat al pacient pediàtric

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.