Dr. Anselmo Garrido Ferrer

Institucions de què forma part

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Patologia Mamària

Metge/ssa

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Cirurgia Plàstica i Cremats

Metge/ssa

Soc metge especialista en Cirurgia Plàstica i Reconstructiva des de l'any 2004. La meva formació com a metge especialista va ser a Anglaterra. Metge adjunt a la Unitat de Cirurgia Plàstica i de Cremats de la Vall d'Hebron des de 2008, i soc el coordinador de la reconstrucció mamària a la Unitat de Patologia Mamària. Soc Membre de la SECPRE (Sociedad Española de Cirugía Plástica, Reconstructiva y Estética) i Fellow of The Royal College of Surgeons of Edinburgh, FRCS Ed (Plast). Tinc l'examen oficial Europeu de l'especialitat de Cirurgia Plàstica, EBOPRAS l'any 2006.

Curriculum

La meva formació i com a metge especialista va ser a Anglaterra, on em vaig formar i treballar en algunes de les Unitats de Cirurgia Plàstica més importants del país durant els anys 1993 i 2008.
Durant aquests anys vaig desenvolupar especial interès en la microcirurgia i la reconstrucció mamària.
Des de 2008 soc metge adjunt a l'Hospital Universitari de la Vall d'Hebron, amb especial interès en la microcirurgia i reconstrucció mamària, reconstrucció ginecològica i reconstrucció toràcica. Durant aquests anys he publicat múltiples treballs de recerca a les principals revistes de la meva especialitat.
Anselmo Garrido Ferrer

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Patologia Mamària

Metge/ssa

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Cirurgia Plàstica i Cremats

Metge/ssa

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.