Sra. Annabella García Morán

Institucions de què forma part

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Psiquiatria

Psicòleg/a

Soc psicòloga especialista en Psicologia Clínica pel Servei de Salut del Principat d'Astúries, Màster en Psicoteràpies per l'Hospital Universitari Príncep d'Astúries de Madrid i Postgrau en Atenció Psicosocial per la Universitat de Vic.  La meva labor professional s'ha desenvolupat en hospitals públics i concertats de les xarxes de salut d'Astúries i de Catalunya, comptant amb 12 anys d'experiència amb pacients adults i 13 anys amb nens/as i adolescents, així com amb les seves famílies.  He estat coordinadora de la Comunitat Terapèutica d'Avilés del 2004 al 2006.

Curriculum

Actualment, treballo amb nens/es i adolescents que es troben en procés de trasplantament d'òrgan sòlid (renal, hepàtic, cardíac o pulmonar) i amb les seves famílies, amb pacients del Servei d’Endocrinologia i amb malalties minoritàries. 

Formo part del grup de treball sobre la Transició de menors amb malalties cròniques als equips mèdics d'adults. He treballat quatre anys en el Servei de Psicooncologia, amb labors assistencials i docents. 


Tinc interès i passió per la labor clínica, la docència i la recerca. He estat docent de quatre assignatures en la formació oficial PIR del Col·legi de Psicòlegs d'Astúries (1996 – 2000), docent adjunta en l'Institut de Formació Continuada a professionals sanitaris Adolfo Posada d'Astúries (2000 – 2004), i docent en Formació Continuada al Servei de Psicooncologia de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron (2018-2019). 

He publicat en revistes de Psicologia i Pediatria, sóc autora d'un capítol en llibre sobre Psicologia i Discapacitat de l'Institut Asturià Adolfo Posada, i participo en diversos projectes de recerca sobre trasplantament i malalties greus en població de nens/as i adolescents.
Annabella García Morán

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Psiquiatria

Psicòleg/a

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a predoctoral

Psiquiatria, salut mental i addiccions

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.