El Dr. Alberto Sandiumenge, membre electe de la junta de l’Organització Europea de Coordinació de Donació i Trasplantament

Durant quatre anys, treballarà juntament amb una representació de professionals implicats directament en l’àmbit de donació i trasplantament d’arreu d’Europa en la creació i desenvolupament d’estratègies educatives i activitats científiques.

10/10/2023

El Dr. Alberto Sandiumenge, coordinador de Donació i Trasplantaments de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i cap del grup de recerca en Donació i Trasplantament d'Òrgans, Teixits i Cèl·lules del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), ha estat nomenat membre electe de la junta de l’Organització Europea de Coordinació de Donació i Trasplantament (EDTCO, en les seves sigles en anglès). Durant un període de quatre anys, treballarà juntament amb una  representació de professionals implicats directament en l’àmbit de donació i trasplantament d’arreu d’Europa en la creació i desenvolupament d’estratègies educatives i activitats científiques que enfortiran la posició de l’EDTCO com a plataforma líder per als coordinadors europeus de donacions i trasplantaments.

“És un honor i un privilegi formar part de la junta d’EDTCO. La donació i trasplantament d’òrgans és un àmbit d’elevadíssima complexitat on la posada en comú de coneixement entre experts internacionals, la coordinació i el treball en equips professionals multidisciplinaris resulta primordial”, destaca el Dr. Alberto Sandiumenge. EDTCO té com a objectiu donar suport als professionals de la salut per oferir programes clínicament efectius sobre donació, obtenció i trasplantament d'òrgans i teixits. Gràcies a la seva tasca, pretén augmentar la disponibilitat d’òrgans i teixits garantint una alta qualitat i seguretat, optimitzar la seguretat dels donants vius i l’atenció als donants morts i els seus familiars, així com optimitzar l'atenció i el seguiment del potencial receptor des de la perspectiva de la coordinació clínica.

“És un honor i un privilegi formar part de la junta d’EDTCO. La donació i trasplantament d’òrgans és un àmbit d’elevadíssima complexitat on la posada en comú de coneixement entre experts internacionals, la coordinació i el treball en equips professionals multidisciplinaris resulta primordial”, destaca el Dr. Alberto Sandiumenge.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.