Sra. Annabella García Morán

Institutions of which it is part

Children's Hospital and Woman's Hospital

Psychiatry

Psychologist

Soc psicòloga especialista en Psicologia Clínica pel Servei de Salut del Principat d'Astúries, Màster en Psicoteràpies per l'Hospital Universitari Príncep d'Astúries de Madrid i Postgrau en Atenció Psicosocial per la Universitat de Vic.  La meva labor professional s'ha desenvolupat en hospitals públics i concertats de les xarxes de salut d'Astúries i de Catalunya, comptant amb 12 anys d'experiència amb pacients adults i 13 anys amb nens/as i adolescents, així com amb les seves famílies.    He estat coordinadora de la Comunitat Terapèutica d'Avilés del 2004 al 2006.

Curriculum

Actualment treballo amb nens/es i adolescents que es troben en procés de trasplantament d'òrgan sòlid (renal, hepàtic, cardíac o pulmonar) i amb les seves famílies, amb pacients del Servei d’Endocrinologia i amb malalties minoritàries. 
Formo part del grup de treball sobre la Transició de menors amb malalties cròniques als equips mèdics d'adults. He treballat quatre anys en el Servei de Psicooncologia, amb labors assistencials i docents. 
Tinc interès i passió per la labor clínica, la docència i la recerca. He estat docent de quatre assignatures en la formació oficial PIR del Col·legi de Psicòlegs d'Astúries (1996 – 2000), docent adjunta en l'Institut de Formació Continuada a professionals sanitaris Adolfo Posada d'Astúries (2000 – 2004), i docent en Formació Continuada al Servei de Psicooncologia de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron (2018-2019). He publicat en revistes de Psicologia i Pediatria, sóc autora d'un capítol en llibre sobre Psicologia i Discapacitat de l'Institut Asturià Adolfo Posada, i participo en diversos projectes de recerca sobre trasplantament i malalties greus en població de nens/as i adolescents.
Annabella García Morán

Institutions

Children's Hospital and Woman's Hospital

Psychiatry

Psychologist

Vall Hebron Institut de Recerca

Predoctoral researcher

Psychiatry, Mental Health and Addictions

Notícies relacionades

Professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.