Sra. Ángela Palacino Pleguezuelos

Institucions de què forma part

Hospital General

Ictus i Hemodinàmica Cerebral

Sóc auxiliar d'infermeria i treballo a la unitat d'ictus des del mes d'agost. Abans de treballar a l'hospital, el meu àmbit era el sociosanitari, treballant en un geriàtric amb residents amb diferents patologies de la gent gran: Alzheimer, Parkinson, demència... Tinc poca experiència en l'àmbit hospitalari, però he agafat molta confiança en el funcionament de la meva planta des que vaig començar fa uns mesos convertint-me en una millor professional.

Curriculum

Vaig començar a la unitat d'Ictus de l'edifici general al mes d'agost de l'any 2018. No tinc experiència prèvia a nivell hospitalari com a auxiliar d'infermeria, ja que la titulació oficial la vaig aconseguir al mes de gener del 2018. Abans, però, he treballat com a auxiliar de geriatria en diferents empreses privades, desenvolupant tasques pròpies d'una auxiliar d'infermeria: higiene, administració de medicació, ajuda en les avd, prémer les constants vitals, atendre als familiars i als residents en situacions més vulnerables: cures pal·liatives, cures postmortem... A la unitat d'ictus la feina a desenvolupar és semblant: higienes als pacients, neteja i manteniment de la unitat i de les habitacions (llits, monitors, instrumental especialitzat...).

Institucions

Hospital General

Ictus i Hemodinàmica Cerebral

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.