Dr. Agustí Bescós Cabestre

Institucions de què forma part

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Neurocirurgia

Metge/ssa

Sóc coordinador de Cirurgia de raquis i medul·lar del Servei de Neurocirurgia de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona i sóc membre de la Unitat de Raquis integrada COT-Neurocirugia.  Estic involucrat en projectes de recerca en l'àmbit de la patologia de raquis i la lesió medul·lar, i també em dedico a altres patologies dins de l'àrea de la Neurocirurgia funcional, com la neuràlgia del trigemin, dolor i trastorns del moviment.

Curriculum

Em vaig llicenciar en Medicina i Cirurgia per la Universitat Rovira i Virgili en 2005 i vaig realitzar la meva especialització via MIR de Neurocirurgia a l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona (HUGTiP) de Badalona (2006-2011). 

Des de 2014 sóc facultatiu especialista de Neurocirurgia a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i sóc el coordinador de la patologia de raquis i medul·lar del servei de Neurocirurgia, així com formo part de la Unitat de Raquis conjunta COT-NCR. 

 

Em dedico també a patologies dins de l'àmbit de la Neurocirurgia funcional com la neuràlgia de trígemino, dolor i trastorns del moviment. He fet estades formatives internacionals com al Toronto Western Hospital (al Canadà), enfocada a la Neurocirurgia funcional i col·laborant en estudis clínics sobre estimulació cerebral sent coautor d'articles publicats en revistes internacionals. Formo part del comitè de Lesió Medul·lar i de Neuràlgia de Trigemin. 

 

La meva activitat assistencial se centra fonamentalment en la patologia de raquis degenerativa, traumàtica i deformitat de l'adult i patologia tumoral medul·lar, amb especial dedicació a la cirurgia de raquis mínimament invasiva i microcirurgia. 

 

Combino aquest vessant assistencial amb la part de recerca, col·laborant en diversos projectes de recerca translacional. Sóc autor o coautor de nombrosos articles publicats en revistes nacionals i internacionals. En l'àmbit Docent sóc professor en diferents cursos dins de l'àmbit la meva especialització. He participat com a ponent en nombrosos cursos i congressos nacionals i internacionals
Agustí Bescós Cabestre

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Neurocirurgia

Metge/ssa

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.