Dr. Alberto Jauregui Abularach

Institucions de què forma part

Hospital General

Cirurgia Toràcica i Trasplantament Pulmonar

Sóc el Cap de Servei de Cirurgia Toràcica i Trasplantament Pulmonar de l’Hospital Universitari Vall d'Hebron. Com a metge especialista tinc un especial interès en tècniques mínimament invasives com la videotoracoscòpia i la cirurgia robòtica. A més, sóc membre de l'equip quirúrgic del Trasplantament Pulmonar.

Curriculum

El 2010 vaig acabar la residència en Cirurgia Toràcica després de 5 anys de formació a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i des de maig de 2019 sóc Cap del Servei de Cirurgia Toràcica i Trasplanrament Pulmonar.

Durant la meva formació he realitzat estades en hospitals afiliats a Harvard Medical School (Massachusetts General Hospital i el Brigham and Women 's Hospital de Boston) ampliant els coneixements en Trasplantament Pulmonar i Cirurgia per videotoracoscopia.

Sóc Doctor en Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona amb la presentació de la Tesi titulada: "El trasplantament pulmonar a la Fibrosi Quística i la Influència de la Circulació Extracorpórea".

Des del punt de vista docent, he estat tutor de residents de la meva especialitat i codirector de cursos per a residents d'especialitats quirúrgiques.

Investigador en diverses línies de cirurgia toràcica experimental com l'aplicació de nous productes d'aerostasia pulmonars, ex vivo lung transplantation i creació de models de trasplantament pulmonar.

Actualment, sóc el president de la Societat Catalana de Cirurgia Toràcica i revisor de la revista European Journal of Cardio-Thoracic Surgery.
Alberto Jauregui Abularach

Institucions

Hospital General

Cirurgia Toràcica i Trasplantament Pulmonar

Vall Hebron Institut de Recerca

Cirurgia general

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.