Dra. Maria Deu Martín

Institucions de què forma part

Hospital General

Cirurgia Toràcica i Trasplantament Pulmonar

Sóc cap de secció del Servei de Cirurgia Toràcica de l'hospital i Coordinadora Quirúrgica del Programa de Trasplantament Pulmonar.

Curriculum

He cursat els estudis de Llicenciatura en Medicina i Cirurgia a la Universitat de Barcelona i el 1995 vaig finalitzar l'especialització en Cirurgia Toràcica a l'Hospital Universitari de Bellvitge. 

Vaig treballar cinc anys com a adjunta especialista a l'Hospital Miguel Servet de Saragossa i l'any 2000 em vaig incorporar a l'equip de Cirurgia Toràcica de l'Hospital Vall d'Hebron. Des de l'any 2018 sóc cap de secció i Coordinadora Quirúrgica del Programa de Trasplantament Pulmonar.

Sóc Doctora en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona, amb la presentació l'any 2008 de la Tesi titulada: "Factors de Risc de Mortalitat a la Mediastinitis Aguda".

En l'àmbit assistencial, em dedico gairebé exclusivament, al procés del Trasplantament Pulmonar, des de l'avaluació dels candidats a trasplantament, la implementació de noves tècniques quirúrgiques o la incorporació de dispositius de valoració d'òrgans Ex Viu. 

A més, formo part de la direcció del curs "El trasplantament pulmonar: Procés multidisciplinari" i va participar en la docència dels especialistes estrangers que realitzen rotacions de Trasplantament Pulmonar al nostre centre.

Sóc autora i coautora de diferents publicacions relacionades amb la Cirurgia Toràcica i el Trasplantament Pulmonar.
Maria Deu Martín

Institucions

Hospital General

Cirurgia Toràcica i Trasplantament Pulmonar

Vall Hebron Institut de Recerca

Donació i trasplantament d'òrgans, teixits i cèl·lules

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.