Dra. Alba Farràs

Institucions de què forma part

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Obstetrícia

Metge/ssa

Sóc metgessa especialista en Obstetrícia i Ginecologia, i em dedico de manera especial al diagnòstic prenatal ecogràfic. També sóc investigadora del grup de recerca de Medicina Materna i Fetal del VHIR. La meva recerca se centra fonamentalment en la prevenció de la prematuritat. També tinc interès en la docència i la innovació, i formo part de la Comissió d'Innovació de l'Hospital.

Curriculum

Em vaig llicenciar en Medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2012 i vaig cursar l’especialitat d'Obstetrícia i Ginecologia a l’Hospital Universitari Vall d'Hebron (2013-2017).

En acabar l'especialització, vaig començar a treballar al gabinet d'ecografia obstètrica de l'Hospital, on m'he format de manera específica en diagnòstic prenatal ecogràfic. El 2017 vaig obtenir l'ajut predoctoral "Amics de la Vall d'Hebron" i des d'aleshores estic vinculada al VHIR i hi col·laboro en diferents projectes d'investigació en l'àrea de Medicina Materna i Fetal.

El 2018 vaig elaborar la idea d'un projecte d'impressió 3D de fetus que va ser guanyadora del primer concurs d'innovació de l'Hospital.

El 2022 vaig acabar els meus estudis de Doctorat a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Actualment la meva activitat assistencial a l'hospital se centra en el diagnòstic prenatal ecogràfic i segueixo treballant en recerca i innovació. Des del 2022 formo part de la Comissió d'Innovació de l'Hospital.
Alba Farràs

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Obstetrícia

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a postdoctoral

Medicina materna i fetal

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.