We are Vall d'Hebron

Agustí Bescós Cabestre's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dr. Agustí
Bescós Cabestre

Dr.
Agustí
Bescós
Cabestre

Sóc coordinador de Cirurgia de raquis i medul·lar del Servei de Neurocirurgia de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona i sóc membre de la Unitat de Raquis integrada COT-Neurocirugia. 

 
Estic involucrat en projectes de recerca en l'àmbit de la patologia de raquis i la lesió medul·lar, així com també em dedico a altres patologies dins de l'àrea de la Neurocirurgia funcional, com la neuràlgia del trigemin, dolor i trastorns del moviment.
Centers Info

Belongs to the institutions

General Hospital

Doctor
Neurosurgery
Location

Traumatology, Rehabilitation and Burns Hospital

Doctor
Neurosurgery
Location
Curriculum

Currículum

Em vaig llicenciar en Medicina i Cirurgia per la Universitat Rovira i Virgili en 2005 i vaig realitzar la meva especialització via MIR de Neurocirurgia a l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona (HUGTiP) de Badalona (2006-2011). 

 
Des de 2014 sóc facultatiu especialista de Neurocirurgia a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i sóc el coordinador de la patologia de raquis i medul·lar del servei de Neurocirurgia, així com formo part de la Unitat de Raquis conjunta COT-NCR. 
 
Em dedico també a patologies dins de l'àmbit de la Neurocirurgia funcional com la neuràlgia de trígemino, dolor i trastorns del moviment. He realitzat estades formatives internacionals com al Toronto Western Hospital (a Canadà), enfocada a la Neurocirurgia funcional i col·laborant en estudis clínics sobre estimulació cerebral sent coautor d'articles publicats en revistes internacionals. Formo part del comitè de Lesió Medul·lar i de Neuràlgia de Trigemin. 
 
La meva activitat assistencial se centra fonamentalment en la patologia de raquis degenerativa, traumàtica i deformitat de l'adult i patologia tumoral medul·lar, amb especial dedicació a la cirurgia de raquis mínimament invasiva i microcirurgia. 
 
Combino aquest vessant assistencial amb la part de recerca, col·laborant en diversos projectes de recerca translacional. Sóc autor o coautor de nombrosos articles publicats en revistes nacionals i internacionals. A nivell Docent sóc professor en diferents cursos dins de l'àmbit la meva especialització. He participat com a ponent en nombrosos cursos i congressos nacionals i internacionals
 
Noticies relacionades
Related professionals
Dr. Fran
Martinez Ricarte
Researcher
Neurosurgery and Neurotraumatology Research Unit (UNINN)
Sra. Pilar
Meler Amella
Dra. Maria Antonia
Poca Pastor
Head of Section
Neurosurgery
Dr. Fuat
Arikan Abelló
Researcher
Neurosurgery and Neurotraumatology Research Unit (UNINN)