Dr. Darío Fabián Gándara Sabatini

Institucions de què forma part

Hospital General

Neurocirurgia

Metge especialista en neurocirurgia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i membre de la Unitat de Recerca de Neurotraumatologia i Neurocirurgia (UNINN).

Curriculum

Llicenciat en Medicina a la Universitat Nacional de Cuyo, Argentina (2004). Vaig fer la meva especialització via MIR a l'Hospital Vall d'Hebron i des del 2013 soc metge adjunt en aquest centre.

Actualment, formo part de les unitats de patologia vascular del sistema nerviós central (de forma principal en el tractament dels aneurismes cerebrals, malformacions arteriovenoses, cavernomes i cirurgia de revascularització cerebral) i de la patologia de base de crani. A més, participo en el tractament de pacients amb trastorn en la dinàmica del LCR.

He col·laborat en assaigs clínics a l'àrea de la neurotraumatologia i patologia vascular cerebral i he participat en diferents publicacions i comunicacions a congressos.
Darío Fabián Gándara Sabatini

Institucions

Hospital General

Neurocirurgia

Vall Hebron Institut de Recerca

Administració i gerència

Unitat de recerca en neurotraumatologia i neurocirurgia (UNINN)

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.