Quiròfan de Vall d'Hebron
DADES D'ACTIVITAT

Memòria

En aquest espai trobaràs un balanç de les xifres i l'activitat més destacada de l'any 2023 de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, l’any de la recuperació de l’activitat hospitalària. Un any en què hem continuat construint el nou Vall d’Hebron, col·laborant amb el territori i apostant pel desenvolupament dels i les professionals.

Les nostres xifres

61.642

62K

Intervencions

1.209.456

1.209K

Consultes externes

497

497

Trasplantaments

9.559

10K

Professionals

211.507

212K

Urgències

174

174

Places acreditades de residents

Les nostres històries

El Dr. Antonio San José

Bons resultats en l’assistència a pacients crònics

El programa per millorar el pla terapèutic dels pacients amb insuficiència cardíaca o malaltia pulmonar obstructiva crònica va mostrar molt bons resultats.

Ves-hi
Equip que ha realitzat el primer trasplantament completament robòtic del món.

Primer trasplantament pulmonar completament robòtic del món amb una nova via d’accés

L’ús de la cirurgia robòtica permet substituir la tradicional incisió de 30 centímetres al tòrax per petites incisions de pocs centímetres

Ves-hi
Oeci

Capdavanters en atenció oncològica

Primer centre de l’Estat acreditat per l’OECI com a centre integral d’atenció oncològica

Ves-hi

El nou Vall d'Hebron

Continuem avançant en la construcció del nou Vall d’Hebron. El 2023, ha estat un any fonamental amb la posada en marxa de nous equipaments com la planta d’hospitalització de Salut Mental per a la Infància i l’Adolescència, el One Step Ictus, el Trauma Center i la finalització de les obres de remodelació del Servei d’Urgències. Equipaments nous i renovats, tecnologia innovadora d’última generació, al servei dels i les pacients i de la millora en les condicions de treball dels i les professionals.

Nova planta d’hospitalització de l’Àrea de Salut Mental per a la Infància i l’Adolescència

Gràcies a aquest nou equipament, per primera vegada tots els infants i joves de Barcelona que requereixen un ingrés per un trastorn mental podran estar en un dispositiu assistencial a la mateixa ciutat.

Més informació

One Step Ictus: una tecnologia i abordatge pioners en l’atenció de l’ictus

One Step Ictus transforma l’atenció al pacient d’ictus isquèmic i hemorràgic concentrant tot el seu abordatge en una única sala d’accés directe per tal de reduir el temps d’actuació des que arriba al Servei d’Urgències fins que rep el tractament.

Més informació

Trauma Center, dedicat a l’atenció del pacient politraumàtic

Es tracta d’una superfície construïda de 814 m² a la planta -1 de l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats que concentra tot l’equipament necessari per atendre el pacient amb politraumatismes urgents amb qualsevol grau de gravetat.

Més informació

Remodelació del Servei d’Urgències

El projecte té dos pilars: el desplegament d’un nou model de gestió i la millora i humanització dels espais. Aquest binomi permet agilitzar l’atenció, reduir l’estada dels i les pacients i oferir una assistència integral, flexible i personalitzada, en un entorn més amable.

Més informació

Hospital amable

El programa d’innovació i millora assistencial ‘Hospital Amable’ emmarca projectes de rehabilitació d’espais, innovació i humanització que busquen l’impacte en el benestar emocional dels i les pacients i les seves famílies, millorant la seva experiència. El programa es finança gràcies a les aportacions de persones, empreses i entitats que converteixen aquest tipus d’iniciatives en una realitat.

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.