Dr. Raul Felipe Palma Alvarez

Institucions de què forma part

Hospital General

Psiquiatria

Licenciado en Medicina por la Unidad del Rosario (Bogotá-Colombia), especialidad de Psiquiatría vía MIR en el Hospital Vall d'Hebron. Desde el año 2016 parte del equipo del Servicio de Psiquiatría del Hospital Universitari Vall d'Hebron. En el año 2022 recibió el título de Doctor en P^siquiat´ria (PhD).

Curriculum

Soy investigador del Grupo de Psiquiatría, Salud Mental y Adicciones del Vall d'Hebron Institut de Recerca. Desarrollo y participo en proyectos de investigación propios y multicéntricos, nacionales e internacionales. Los resultados de los estudios han sido publicados en diversas revistas especializadas e indexadas.
Raul Felipe Palma Alvarez

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.