Com evitar caure en l'ansietat i la depressió

Amb els nostres consells intentarem que el teu cervell segregui unes hormones anomenades endorfines i que són conegudes com a "hormones de la felicitat". Són substàncies que produeix el nostre cos de manera natural i són les responsables de la nostra qualitat de vida. Faran que experimentis sentiments d'alegria i benestar, i que desapareguin les tensions musculars i mentals que et fan sentir malament.

Gràcies a aquesta sensació de benestar contribuirem en la prevenció de possibles estats d'ansietat / depressió i/o a la recaiguda d'aquests trastorns. Per exemple, el dolor crònic sol fer que et sentis deprimit, doncs bé, aquesta hormona contribueix al fet que tinguis menys dolor, augmenti el teu sistema immunitari, i, per tant, a què et sentis més animat i fort.

Amb aquests consells augmentarà també la teva capacitat d'afrontar situacions que et puguin crear malestar.

Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 18.01.2022, 10:19
Data de modificació: 22.06.2022, 16:18
Comparteix-lo

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.