Com evitar caure en l'ansietat i la depressió

Amb els nostres consells intentarem que el teu cervell segregui unes hormones anomenades endorfines i que són conegudes com a "hormones de la felicitat". Són substàncies que produeix el nostre cos de manera natural i són les responsables de la nostra qualitat de vida. Faran que experimentis sentiments d'alegria i benestar, i que desapareguin les tensions musculars i mentals que et fan sentir malament.

Gràcies a aquesta sensació de benestar contribuirem en la prevenció de possibles estats d'ansietat / depressió i / o a la recaiguda d'aquests trastorns. Per exemple, el dolor crònic sol fer que et sentis deprimit, doncs bé, aquesta hormona contribueix al fet que tinguis menys dolor, augmenti el teu sistema immunitari, i per tant, a què et sentis més animat i fort.

Amb aquests consells augmentarà també la teva capacitat d'afrontar situacions que et puguin crear malestar.

Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 18.01.2022, 10:19
Data de modificació: 17.05.2022, 12:55
Comparteix-lo
T'ha resultat útil?

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.