Coronavirus SARS-CoV-2

En aquest espai trobaràs tota la informació pràctica que necessites per resoldre qualsevol dubte davant el covid-19, així com consells davant de situacions de confinament i prevenció davant la malaltia.

Prevenció en salut

Fomentem la salut individual i col·lectiva, impulsant l'adopció d'estils de vida saludables mitjançant la informació, la comunicació i l'educació sanitària.

Veure més
h

Quines són les vacunes contra la COVID-19?

Quin és el mecanisme d'acció de les vacunes? Totes les vacunes són fiables i segures? Em puc vacunar si tinc al·lèrgies? Et donem resposta a aquestes preguntes i més.

Veure més
Advice for sleeping well at night during the confinement situation

Consells per al descans i la cura del son en confinament

En moments crítics, les persones poden patir situacions d’estrès i ansietat per culpa de la impotència i/o frustració causades pel context. Seguir un seguit de pautes i mesures cada dia pot ajudar a evitar-ho.

Veure més

Coronavirus SARS-CoV-2 i gent gran: afectació i mesures de prevenció

Les persones d’edat avançada han de seguir unes mesures preventives estrictes per minimitzar el risc de contagi. A més dels habituals, es poden seguir altres pautes que et presentem a continuació.

Veure més
h

Consells per a una alimentació saludable durant el confinament

T'oferim dinou recomanacions que l’equip de la Unitat de Suport Nutricional de Vall d’Hebron ha desenvolupat per a gaudir d'una bona salut durant el confinament.

Veure més
h

Consells per al benestar psicològic davant una situació de confinament

En moments crítics, en que els hàbits de vida s’alteren, les persones poden haver d'enfrontar-se a situacions d’estrès i ansietat. En aquest marc, et proposem...

Veure més
Mare nadó

Nadons i coronavirus

Quines pautes haig de seguir per evitar en el nadó un possible contagi de COVID-19? S’han de reduir les visites? Et donem resposta a totes les preguntes respecte a l'arribada d'un fill/a en època de coronavirus.

Veure més
Embarassada

Embaràs i coronavirus

Informació per a dones embarassades i les seves famílies, sobre com actuar, l'afectació al pla de naixement, mesures per prendre, o dubtes més freqüents.

Veure més
Consum Alcohol i Drogues Covid

Coronavirus i consum d'alcohol i drogues

El consum d’alcohol i altres drogues és habitual que augmenti entre la població general durant les situacions de crisi. L'augment del consum pot desencadenar en un problema d'addicció a mitjà i llarg termini.

Veure més

CORONAVIRUS

Junts podem contra la covid

El coronavirus segueix sent una realitat que ens afecta a tots i a totes. Només sumant esforços i treballant junts podrem posar-hi fi. Forma part de la solució, dona ara. #SumaContraLaCovid

Més informació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.