Síndrome d’Asperger

La síndrome d’Asperger és un trastorn del neurodesenvolupament que s’engloba dins dels trastorns de l’espectre autista. Es caracteritza per presentar dificultats socials, interessos restrictius i conductes perseverants.

Aquests símptomes dificulten que els pacients tinguin una vida social normalitzada i això també té incidència en l’àmbit familiar. Les persones que presenten aquesta patologia poden tenir un aspecte i una intel·ligència dins de la normalitat, però tenir problemes per relacionar-se i per comunicar-se. 

Síndrome d'Asperger a Vall d'Hebron
Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 15.11.2023, 08:53
Comparteix-lo

Contingut relacionat

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.