Sífilis

La sífilis és una infecció de transmissió sexual produïda per un bacteri que s’anomena T. pallidum. Pot tenir complicacions molt greus quan no es tracta, però és fàcil de curar amb el tractament adequat.

La detecció de la malaltia i el tractament el fa un equip mèdic expert des de la Unitat d’ITS del Centre de Salut Internacional i Malalties Transmissibles Vall d’Hebron-Drassanes i la Unitat de VIH-ITS de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Sífilis
Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 13.06.2022, 14:45
Comparteix-lo
T'ha resultat útil?

Contingut relacionat

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.