Càncer

El càncer és la capacitat anormal de les cèl·lules de multiplicar-se ràpidament, que s’estenen i envaeixen teixits o parts de teixits propers. També es poden disseminar a altres òrgans i, això, és el que es coneix com a “metàstasi”.

En total, hi ha més de 200 tipus de càncer diferents. Normalment, es classifiquen segons el teixit i òrgan on s’origina. En moltes ocasions, inclou diferents subtipus moleculars que marcaran el full de ruta del seu tractament i les opcions terapèutiques.

Càncer a Vall d'Hebron
Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 15.11.2023, 08:52
Comparteix-lo

Contingut relacionat

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.