Reumatologia

L’aparell locomotor, que també s’anomena sistema musculoesquelètic, està constituït pel conjunt d’ossos, músculs, articulacions, tendons i lligaments. És un sistema molt ben estructurat que serveix per desplaçar-nos i fa de suport a la resta de les estructures del cos. La reumatologia s’ocupa dels trastorns i malalties de l’aparell locomotor i del teixit connectiu. És una especialitat molt àmplia, abasta gairebé 200 malalties.

El Sistema Nacional de Salut ha designat el CSUR de Malalties autoinflamatòries en pacients adults al Servei de Reumatologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. També, la Comissió Europea ha designat l'ERN de Teixit connectiu i malaties muscoesquelètiques al mateix servei.
Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 08.04.2022, 14:35
Comparteix-lo
T'ha resultat útil?

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.