Oncologia i Hematologia Pediàtriques

El Servei d'Hematologia i Oncologia Pediàtriques està a l'avantguarda del tractament del càncer, malalties hematològiques i trasplantament de progenitors hematopoètics (conegut com a “trasplantament de medul·la òssia”) en la infància i l'adolescència. Dels 1.200 casos nous de càncer infantil que es detecten cada any a l'Estat, uns 250 es diagnostiquen a Catalunya.

El Sistema Nacional de Salut ha designat com a CSUR en Neuroblastomes, Sarcomes en la infància i Progenitors hematopoètics al·logènic infantil a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. També, la Comissió Europea ha designat com a ERN en Malalties hematològiques (EuroBloodNet) el mateix hospital.
Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 16.01.2023, 16:57
Comparteix-lo

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.